רוטב חווה תוצרת בית
אם יש לך מיונז, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תערובת רוטב ראנץ תוצרת בית, תערובת רוטב ראנץ תוצרת בית, ו רוטב חווה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, וחמאה בקערת ערבוב ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את הפלפל, הבצל, הכוסברה, השום, הפלפל והמלח ומערבבים היטב.
הרוטב ישמור במשך שבוע במיכל אטום במקרר.
מתוך ספר הבישול של הקאובוי הטקסני מאת רוב וולש Copyright (c) 2007 מאת רוב וולש. Published by Broadway Books.רוב וולש, "אינדיאנה ג' ונס של סופרי מזון" (באנגלית: Robb Walsh, "The Indiana Jones of food writers", בראשי תיבות: NPR), הוא מבקר המסעדות של העיתונות ביוסטון, ומדי פעם פרשן של מהדורת סוף השבוע של NPR, בעל טור האוכל לשעבר במגזין Natural History, ועורך לשעבר של המגזין צ ' ילה פפר. הוא מחברם של "Legends of Texas Barbecue Cookbook" ו- "Tex Mex Cookbook: A History in Recipes and Photos "ו -" the co-author of several other cooking and travel books". הוא גר ביוסטון, טקסס.