קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

רוטב חווה תוצרת בית

רוטב חווה תוצרת בית
אם יש לך מיונז, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תערובת רוטב ראנץ תוצרת בית, תערובת רוטב ראנץ תוצרת בית, ו רוטב חווה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, וחמאה בקערת ערבוב ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את הפלפל, הבצל, הכוסברה, השום, הפלפל והמלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הרוטב ישמור במשך שבוע במיכל אטום במקרר.
4
מתוך ספר הבישול של הקאובוי הטקסני מאת רוב וולש Copyright (c) 2007 מאת רוב וולש. Published by Broadway Books.רוב וולש, "אינדיאנה ג' ונס של סופרי מזון" (באנגלית: Robb Walsh, "The Indiana Jones of food writers", בראשי תיבות: NPR), הוא מבקר המסעדות של העיתונות ביוסטון, ומדי פעם פרשן של מהדורת סוף השבוע של NPR, בעל טור האוכל לשעבר במגזין Natural History, ועורך לשעבר של המגזין צ ' ילה פפר. הוא מחברם של "Legends of Texas Barbecue Cookbook" ו- "Tex Mex Cookbook: A History in Recipes and Photos "ו -" the co-author of several other cooking and travel books". הוא גר ביוסטון, טקסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ