קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב חום מיושן

רוטב חום מיושן
רוטב חום מיושן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 114 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טפטוף פאן, מלח ופלפל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב עגבניות מיושן, רוטב ביצים בסגנון הישן, ו עוף צלוי בסגנון הישן ורוטב..

הוראות

1
מיד לאחר הסרת בשר מחבת צלייה או מחבת אחרת, לנקז את הטפטוף, הזמנת 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מפזרים את הקמח על טפטוף; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חום. בהדרגה מערבבים בחלב, מטאטא עם מזלג כדי לגרד את כל חתיכות בשרניות מהמחבת, ואז בהדרגה לטאטא במים. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, על 10 דקות. טעם, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה