קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

רוטב חם של פפאיה-הבאנרו

רוטב חם של פפאיה-הבאנרו
פפאיה-Habanero רוטב חריף נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 56 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פפאיה קריבית, מיץ, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.

הוראות

1
מניחים פפאיה, habanero(ים), שאלוט, חומץ, מיץ ליים, סוכר חום, שום, זנגביל, allspice, ציפורן, קינמון, ואגוז מוסקט בצנצנת של בלנדר. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אננס רגילאננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
העברת תערובת לסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולאחסן במקרר עד שבוע.