רוטב חמאה תפוזים (Beurre Blanc) למאכלי ים
רוטב חמאה כתום (Beurre Blanc) המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם תפוזים, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, לוקוס קלוי עם ריזוטו פירות ים ושמפניה-הדר Beurre Blanc, ו מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום.
הוראות
הפוך סירופ עם גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, יין, ובצלצלים: חצי גרידה של תפוז אחד (על 2 כפיות) ומיץ את שני התפוזים (על 3/4 כוס).
שים את המיץ, גרידה, יין ובצלצלים במחבת רוטב על חום גבוה בינוני.
לבשל עד שזה syrupy וכמעט נעלם.
לאט לטאטא חמאה: על אש נמוכה, לטאטא את החמאה ברציפות במרץ, 1 כף בכל פעם.
חמאה היא התמיסה היחידה לרוטב זה, ואם אתה מוסיף אותו לאט, ערבוב מתמיד, הרוטב ישיג מרקם חלק משיי. אל תתנו לרוטב לרתוח!
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.