רוטב טורקיה פשוט עם פטריות
רוטב הודו פשוט עם פטריות יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. אם יש לך תערובת רוטב חום, טפטוף טורקיה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, רוטב הודו מלוח עם פטריות ובצל, ו טורקיה בישולים איטית עם רוטב ללא מהומה {פתרון חג ההודיה פשוט}.
הוראות
מערבבים את הטורקים עם מים חמים בסיר על חום בינוני-נמוך, ערבוב היטב כדי לפזר את כל פיסות הטעם החום מן הטפטוף לתוך המים.
לטאטא את הרוטב החום ארוז ביסודיות, ולאפשר את התערובת לבוא לרתוח.
מחממים את שומן טורקיה במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים את הפטריות עד שהם משחררים את המיץ שלהם, 1 עד 2 דקות.
מפזרים את הפטריות עם אבקת שום ורוטב סויה, ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפטריות ספגו את רוטב הסויה, 1 עד 2 דקות נוספות.
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך הרוטב, ואז מערבבים היטב. אפשר להרתיח במשך כ 10 דקות. אם רוטב עבה רצוי, לטאטא את הקמח לתוך כ 1/2 כוס הרוטב בקערה קטנה, לחזור לסיר, ולאפשר להתבשל במשך כ 5 דקות יותר להתעבות.