רוטב לחם תירס להמון
רוטב לחם תירס להמון הוא מתכון דרומי שמגיש 40. לתוספת זו יש 474 קלוריות, 21 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. תמורת 1.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש כיכרות לחם, אגוז מוסקט טחון, ביצים ועוף. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. עם ציון של 29%, המנה הזו גרועה למדי. רוטב לחם תירס מסוג Calico, רוטב ללחם תירס נקניק ורוטב ללחם פקאן-תירס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים בתנור הולנדי את המים, הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה, החמאה ואגוז המוסקט. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים. בכמה קערות גדולות מערבבים את הלחם, לחם התירס, הביצים, הביצים הקשות, העוף, המרק ותערובת הבצל.
מחלקים בין ארבעה 3-Qt משומנים. תבשילי אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
סאות'רן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.