רוטב לחם תירס עם בייקון מעושן ופקאנים
רוטב לחם תירס עם בייקון מעושן ופקאנים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, קורנית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס כפרי עם אגוזי פקאן, רוטב לחם תירס עם נקניק ופקאנס, ו מייפל-הודו צלוי עם מרווה, בייקון מעושן, ו סטו לחם תירס.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב באמצע.
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 עד 6 דקות. (לא פריך.)
הסר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף בתנור ההולנדי. בצל קצוץ Saut ו 2 החומרים הבאים בטפטופים חמים 8 דקות או עד במכרז. מערבבים בצל ירוק; לטגן 1 דקה.
מוסיפים בייקון, לחם תירס, והבא 3 מרכיבים. מערבבים יחד חמאה מומסת ומרק, ומערבבים לתערובת לחם תירס.
מוסיפים מלח ופלפל. מקפלים בפקאנים. רוטב כפית לחמאה, 2 qt רדוד. תבנית אפייה; מכסים בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 25 דקות.
להעביר מתלה תנור למיקום הגבוה ביותר.
אופים רוטב, חשוף, 12 דקות או עד העליון הוא פריך.
המתכון הובא לשולחן על ידי השף פרנק סטיט מהיילנדס בר וגריל בברמינגהם, אלבמה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5