לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו רוטב לחם תירס שרימפס. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 310 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סלרי אופציונלי, לחם תירס, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל דרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך סופר. סלט שרימפס עם רוטב תירס וסיד חריף, רוטב לחם התירס של אמא, ו רוטב לחם תירס לקהל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה 5 כוסות מים ותיבול פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים שרימפס; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 2 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מסננים; מניחים בצד שלושה שרימפס לקישוט. קוצצים את השרימפס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
במחבת גדולה מטגנים בצל, סלרי, פלפל ירוק ובצל ירוק בחמאה עד שהם רכים. בקערה גדולה, לשלב את המילוי, לחם תירס, שרימפס קצוץ, ירקות מוקפצים ותבלינים. מערבבים פנימה את יתרת המים.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. גאג ' אן אלטני די בראסיקה סוביניון בלאן עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 150 דולר לבקבוק.
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
צהוב זהוב עם בושם אלגנטי עם תווים ארומטיים בהרמוניה עם הפרי המובהק. מבנה צפוף וגוף מאוזן, נתמך על ידי חומציות משולבת לחלוטין.