לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את רוטב לחם תירס. מנה אחת מכילה 1416 קלוריות , 69 גרם חלבון ו -84 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 3.35$ למנה . זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כשעתיים ו-5 דקות . גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, רוזמרין, מלוחים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוטב ללחם תירס , רוטב ללחם תירס ורוטב ללחם תירס .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שלבו את תיבול העופות, ירכי העוף, צוואר העוף, השום, המרווה, המלוח אם משתמשים בו, טימין, רוזמרין, בצל, 1/2 כפית מלח ו-8 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים שעה אחת. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
2 צווארי עוף
צווארי עוף
לחם תירס בן יום
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
לחם תירס בן יום, מפורר
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
1 ענף מלוח, לא חובה
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
2
לרוטב: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
3
מחממים את שומן הבייקון במחבת קפיצה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפלים הירוקים אם משתמשים, ומטגנים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צדפות מוקפצות
5
מוסיפים 1 כוס ממרק העוף הביתי, לחם התירס, המרווה, התימין והלחם עתיק יומין אם משתמשים בו; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
1/2 ענף רוזמרין
6
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'; התערובת תהיה לחה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים עד להשחמה בקצוות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מגישים עם חמוציות, אגוזי פקאן או אגוזי מלך, וצדפות או עוף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ניתן לשלב את הדרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרו-בונו ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.