קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב ללחם תירס

רוטב ללחם תירס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את רוטב לחם תירס. מנה אחת מכילה 1416 קלוריות , 69 גרם חלבון ו -84 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 3.35$ למנה . זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כשעתיים ו-5 דקות . גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, רוזמרין, מלוחים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוטב ללחם תירס , רוטב ללחם תירס ורוטב ללחם תירס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שלבו את תיבול העופות, ירכי העוף, צוואר העוף, השום, המרווה, המלוח אם משתמשים בו, טימין, רוזמרין, בצל, 1/2 כפית מלח ו-8 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים שעה אחת. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 צווארי עוף2 צווארי עוף
צווארי עוףצווארי עוף
לחם תירס בן יוםלחם תירס בן יום
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
לחם תירס בן יום, מפוררלחם תירס בן יום, מפורר
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
1 ענף מלוח, לא חובה1 ענף מלוח, לא חובה
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
2
לרוטב: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשתמרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
3
מחממים את שומן הבייקון במחבת קפיצה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
טימין טרי קצוץ או טימין מיובשטימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפלים הירוקים אם משתמשים, ומטגנים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פלפל ירוק קצוץ, לא חובהפלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צדפות מוקפצותצדפות מוקפצות
5
מוסיפים 1 כוס ממרק העוף הביתי, לחם התירס, המרווה, התימין והלחם עתיק יומין אם משתמשים בו; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'; התערובת תהיה לחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים עד להשחמה בקצוות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים עם חמוציות, אגוזי פקאן או אגוזי מלך, וצדפות או עוף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל

מרכיבים

118פלפל האבנרושומן בייקוןשומן בייקון22 כפות חמאה מומסתday-old bread crumbled, optionalday-old bread crumbled, optional3ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2chicken neckschicken necks3פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות3פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות946פלפל האבנרוday-old cornbread, crumbledday-old cornbread, crumbled6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםCranberries, strained from can, for servingCranberries, strained from can, for serving1sprigsavory, optionalsavory, optional1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)chopped fresh sage or dried sagechopped fresh sage or dried sage1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)chopped fresh thyme or dried thymechopped fresh thyme or dried thyme12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון37פלפל האבנרוchopped green bell pepper, optionalchopped green bell pepper, optional1בצל, קצוץבצל, קצוץ1חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםSauteed oysters or diced cooked chicken, for servingSauteed oysters or diced cooked chicken, for serving6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםChopped pecans or walnuts, for servingChopped pecans or walnuts, for serving1גבינת פרמזן מגוררת1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1sprigsבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות1sprigכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלחמלח1sprig1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את הדרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרו-בונו ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.
פרו-בונו ריזלינג
פרו-בונו ריזלינג
כניסה חדה עם גוף מאוזן; מעוגל עם חומציות מבריקה.