רוטב מרינרה עם זיתים, בזיליקום, פטה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב זול. אם יש לך זיתים kalamatan, פנה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. נסו ברוסקטה עם עגבניות שרי, בזיליקום, זיתים ופטה, עגבניות ירושה-פסטה בזיליקום עם זיתים ומתכון פטה, ו Mozzarellan ובזיליקום עם רוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, פלפל אדום, אורגנו, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל (ריסוק העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ אם באמצעות עגבניות שלמות) עד הרוטב מתעבה מעט, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פלפל אדום
אורגנו
רוטב
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את הזיתים, בזיליקום, פטה וזורקים.מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
באזיל!
פנה!
גבינת פטה
6
מסננים ומחלקים בין לוחות בודדים. כפית את הרוטב מעל.