קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב מרינרה עם זיתים, בזיליקום ופטה

רוטב מרינרה עם זיתים, בזיליקום ופטה
רוטב מרינרה עם זיתים, בזיליקום, פטה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב זול. אם יש לך זיתים kalamatan, פנה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. נסו ברוסקטה עם עגבניות שרי, בזיליקום, זיתים ופטה, עגבניות ירושה-פסטה בזיליקום עם זיתים ומתכון פטה, ו Mozzarellan ובזיליקום עם רוטב מרינרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, פלפל אדום, אורגנו, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל (ריסוק העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ אם באמצעות עגבניות שלמות) עד הרוטב מתעבה מעט, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפל אדוםפלפל אדום
אורגנואורגנו
רוטברוטב
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את הזיתים, בזיליקום, פטה וזורקים.מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
פנה!פנה!
גבינת פטהגבינת פטה
6
מסננים ומחלקים בין לוחות בודדים. כפית את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב