רוטב נקניק ועשב
רוטב נקניק ועשב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-13 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך נקניק הודו, פטרוזיליה, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב עשבי זוקיני, סלמון עם עשבי תיבול, ו רוטב עשבי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
להוסיף נקניק; לבשל 4 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל קצוץ, שומר, סלרי ושום; מטוגנים 8 דקות. מערבבים במרק ואת 4 המרכיבים הבאים (מרק דרך מלח), מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הסר מהחום. מוסיפים לחם, בצל ירוק וביצה. כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.