המתכון רוטב נקניקיה מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. אם יש לכם פתיתי פלפל, קטשופ, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. נסו נקניקייה צמחונית קלויה, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקר ובצל חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים שומן; תערובת מגניב מעט.
3
מניחים במעבד מזון; דופק עד התערובת מתפוררת דק, על 5 או 6 פולסים. להחזיר בשר למחבת; מערבבים שום. לבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
4
יוצקים את הקטשופ ורוטב ברביקיו למחבת. מערבבים את אבקת צ ' ילי, חרדל, פלפל, מלח, כמון, רוטב ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדומים, ומים. קוק, שנחשף, עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. רוטב העונה עם מלח נוסף, במידת הצורך.