קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

רוטב עגבניות איטלקי

רוטב עגבניות איטלקי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו רוטב זול. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח ופלפל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה מעולה. נסו קציצות איטלקיות מסורתיות עם רוטב יום ראשון, נקניק איטלקי מתוק עם רוטב אדום ופסטה, ו Nasi Daging Kedah & Air Asam עגבניות (אורז בקר קדאח עם רוטב חמוץ עגבניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מטגנים את השום, פתיתי פלפל אדומים, ועשבי תיבול במשך 2 דקות עד עשבי תיבול ריחניים ושום הוא זהוב (אבל לא חום יתר על המידה.) להעלות את החום בינוני, להוסיף בצל וגזר; לבשל במשך 5 דקות עד שהם מתמוטטים והם רכים. Deglaze עם יין אדום ולצמצם כדי להתאדות את האלכוהול. יד למחוץ את עגבניות משומר ולהוסיף לסיר, יחד עם הנוזל שלה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
יין אדוםיין אדום
אלכוהולאלכוהול
גזרגזר
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים קמצוץ סוכר כדי לקצץ את החומציות של העגבניות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
4
תן לרתוח במשך 30 דקות, חשוף.