אם יש לך גבינת גראנה פאדאנו, בזיליקום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב עגבניות פשוט / Sugo di Pomodoro Semplice, מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל פומודורו, ו פרמזן בסיסי פומודורו.
הוראות
1
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
5
ניקוז.
6
מגישים רוטב על פסטה חמה עם רסס של שמן זית, קמצוץ בזיליקום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
7
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.