רוטב עגבניות תוצרת בית אני
רוטב עגבניות תוצרת בית אני יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 3 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. גשו לסופר וקנו תיבול, חמאה, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 701 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו רוטב עגבניות תוצרת בית, רוטב עגבניות תוצרת בית, ו רוטב עגבניות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מים קרים. לצלול עגבניות שלמות במים רותחים עד העור מתחיל לקלף, 1 דקה.
הסר עם כפית מחוררת ומניח באמבט קרח.
תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הקליפה ולסחוט את הזרעים. קוצצים 8 עגבניות וריר בבלנדר או מעבד מזון. חותכים הנותרים שתי עגבניות ולהניח בצד.
בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני, מבשלים בצל, פלפל, גזר ושום בשמן וחמאה עד הבצל מתחיל להתרכך, 5 דקות.
יוצקים עגבניות מחית. מערבבים עגבניות קצוצות, בזיליקום, תיבול איטלקי ויין.
מניחים עלה דפנה וגבעולי סלרי שלמים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 2 שעות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים 2 שעות נוספות. להשליך עלי דפנה וסלרי ומגישים.