רוטב עגבניות תוצרת בית אני יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 3 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. גשו לסופר וקנו תיבול, חמאה, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 701 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו רוטב עגבניות תוצרת בית, רוטב עגבניות תוצרת בית, ו רוטב עגבניות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מים קרים. לצלול עגבניות שלמות במים רותחים עד העור מתחיל לקלף, 1 דקה.
תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הקליפה ולסחוט את הזרעים. קוצצים 8 עגבניות וריר בבלנדר או מעבד מזון. חותכים הנותרים שתי עגבניות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני, מבשלים בצל, פלפל, גזר ושום בשמן וחמאה עד הבצל מתחיל להתרכך, 5 דקות.
מניחים עלה דפנה וגבעולי סלרי שלמים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 2 שעות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים 2 שעות נוספות. להשליך עלי דפנה וסלרי ומגישים.