קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות24
מגזין

רוטב עגבניות תוצרת בית אני

רוטב עגבניות תוצרת בית אני
רוטב עגבניות תוצרת בית אני יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 3 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. גשו לסופר וקנו תיבול, חמאה, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 701 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו רוטב עגבניות תוצרת בית, רוטב עגבניות תוצרת בית, ו רוטב עגבניות תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מים קרים. לצלול עגבניות שלמות במים רותחים עד העור מתחיל לקלף, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר עם כפית מחוררת ומניח באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הקליפה ולסחוט את הזרעים. קוצצים 8 עגבניות וריר בבלנדר או מעבד מזון. חותכים הנותרים שתי עגבניות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני, מבשלים בצל, פלפל, גזר ושום בשמן וחמאה עד הבצל מתחיל להתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
יוצקים עגבניות מחית. מערבבים עגבניות קצוצות, בזיליקום, תיבול איטלקי ויין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מניחים עלה דפנה וגבעולי סלרי שלמים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 2 שעות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים 2 שעות נוספות. להשליך עלי דפנה וסלרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט