רוטב עשבי תיבול
רוטב עשבי תיבול עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב עשבי תיבול, בשר חזיר צלוי עם רוטב, ו פטריות מתובלות ורוטב עשבי תיבול עם מחית תפוחי אדמה כרובית.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף צוואר טורקיה ו giblets; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים מים ו-7 המרכיבים הבאים( דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות (כ 1 שעה). מסננים דרך מסננת מעל קערה, שמירה על נוזל בישול וצוואר טורקיה. להשליך מוצקים הנותרים. צ ' יל בישול נוזלי לחלוטין. שומן רזה מפני השטח, ולהשליך.
הסר בשר מהצוואר; דק קוצצים בשר. תשליך את עצם הצוואר.
מוסיפים בשר צוואר לנוזל בישול.
מסננים את טפטוף טורקיה שמורות דרך מסננת מעל קערה רדודה; להשליך מוצקים.
המקום מתוח טפטוף במקפיא במשך 20 דקות. שומן רזה מפני השטח; להשליך.
מניחים קמח בסיר בינוני; מוסיפים 1/4 כוס בישול נוזלי, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים את נוזל הבישול הנותר, טפטוף טורקיה, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד מעובה מעט.