רוטב פאדג'קרמל
רוטב פאדג'קרמל יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת פאדג'עם רוטב קרמל מלוח, עוגת פאדג'עם קשיו-רוטב קרמל, ו עוגת גבינה עם פאדג'חם ורוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מברישים את הצדדים של המחבת לפי הצורך במים, עד שהסוכר מתמוסס. המשך לבשל, מתערבל המחבת אבל לא ערבוב, עד הסוכר הוא ענבר בצבע, על 8 דקות. משוך מחבת מהחום ומוסיף בזהירות את השמנת והחמאה. שמור על עצמך, זה עלול להתזים.
מערבבים את השוקולד, וניל, ומלח לקרמל החם עד חלקה.
לאחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. לחמם לאט, במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד חם ושובב. היזהר לא להתחמם יתר על המידה או חמאה יכול להפריד מרוטב הקרמל.