רוטב פאן
רוטב פאן יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 220 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טפטוף בשר בקר, מרק בשר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פאן הגרטי, פאן באניה, ו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר הסרת בשר מחבת, לגרד את כל החלקיקים חומים מחבת ויוצקים חלקיקים וטפטופים לתוך קערה או כוס מדידה זכוכית. רזה 2 כפות של שומן מהחלק העליון של טפטוף; להוסיף שומן ל 1-סיר ליטר. השליכו כל שארית שומן; שמורת שאריות. מערבבים קמח לתוך שומן בסיר.
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה; להסיר מן החום. בהדרגה מערבבים בטפטופים שמורים בתוספת מרק או מים מספיק כדי שווה 1 כוס.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מוסיפים כמה רוטב dropsbrowning עבור צבע כהה יותר. מערבבים במלח ופלפל.