קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב פטריות

רוטב פטריות
רוטב פטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, פטריות מוקדמות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו רוטב פטריות.

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
מוסיפים מרווה, מלח ופטריות; לטחון 11 דקות או עד פטריות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיפים יין; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים במניות עוף צלויות. להרתיח; לבשל עד מופחת 2 כוסות (כ 14 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים קמח ומים בקערה, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים תערובת קמח למחבת; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 2 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
7
הסר מהחום. מערבבים בחמאה, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)