קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

רוטב פטריות טבעוני

רוטב פטריות טבעוני
רוטב פטריות טבעוני הוא טבעוני רוטב. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות טבעוני, עגלות טבעוניות עם רוטב פטריות, ו רוטב פטריות טבעוני מדהים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פורסיני בקערה קטנה חסינת חום. מביאים מים לרתיחה ושופכים מעל porcinis.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
תן לשבת עד שהתרכך, כ -12 דקות. באמצעות מזלג, להעביר porcinis ללוח חיתוך (להיזהר לא להפריע סחופת גרגר על החלק התחתון של הקערה). דק קוצצים את porcinis; להפריש. לאט לאט לשפוך 3/4 כוס של נוזל השריית לתוך כוס מדידה, עוזב את המשקע מאחור; להפריש. זרוק את הנוזל הנותר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פטריות קרמיני, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים נדירות, עד שפטריות שחררו את הנוזל והתרככו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
העברה לקערה בינונית חסינת חום; להפריש.להפחית את החום בינוני, להוסיף הנותרים 3 כפות שמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים עלי דפנה, שאלוט ופורסיני קצוצים שמורים, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים מדי פעם, עד שאלוט מתחיל להתרכך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
7
מוסיפים יין ומגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. לבשל עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים קמח למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קמח יש ניחוח קלוי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להקציף במרק, רוטב סויה, פורצ ' יני שמורות השריית נוזלים ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד רוטב התעבה, כ 3 דקות.מסננים באמצעות מסננת בסדר רשת להגדיר על הקערה השמורה של פטריות קרמיני; להשליך מוצקים במסננת. מערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות