רוטב פטריות טבעוני
רוטב פטריות טבעוני הוא טבעוני רוטב. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות טבעוני, עגלות טבעוניות עם רוטב פטריות, ו רוטב פטריות טבעוני מדהים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פורסיני בקערה קטנה חסינת חום. מביאים מים לרתיחה ושופכים מעל porcinis.
תן לשבת עד שהתרכך, כ -12 דקות. באמצעות מזלג, להעביר porcinis ללוח חיתוך (להיזהר לא להפריע סחופת גרגר על החלק התחתון של הקערה). דק קוצצים את porcinis; להפריש. לאט לאט לשפוך 3/4 כוס של נוזל השריית לתוך כוס מדידה, עוזב את המשקע מאחור; להפריש. זרוק את הנוזל הנותר.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פטריות קרמיני, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים נדירות, עד שפטריות שחררו את הנוזל והתרככו, כ -3 דקות.
העברה לקערה בינונית חסינת חום; להפריש.להפחית את החום בינוני, להוסיף הנותרים 3 כפות שמן, וחום עד מנצנץ.
מוסיפים עלי דפנה, שאלוט ופורסיני קצוצים שמורים, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים מדי פעם, עד שאלוט מתחיל להתרכך, כ-3 דקות.
מוסיפים יין ומגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. לבשל עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 1 דקה.
מפזרים קמח למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קמח יש ניחוח קלוי, כ 3 דקות.
להקציף במרק, רוטב סויה, פורצ ' יני שמורות השריית נוזלים ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד רוטב התעבה, כ 3 דקות.מסננים באמצעות מסננת בסדר רשת להגדיר על הקערה השמורה של פטריות קרמיני; להשליך מוצקים במסננת. מערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.