רוטב פטריות פורצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב פטריות פורצ'יני. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שמנת, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת".
הוראות
מביאים לטפטף טורקיה או מלאי לרתיחה מעל חום גבוה בינוני בסיר בינוני.
הסר מהחום ולהוסיף פטריות.
תן תלול עד פטריות מכרז, על 15 דקות.
פטריות ניקוז, הזמנת מלאי. פטריות קוצצים דק.
ממיסים חמאה על חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להתחיל חום סביב הקצוות, על 5 דקות.
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בלונדינית זהובה, על 2 דקות.
בהדרגה להוסיף בטפטופים טורקיים שמורים או מלאי בזרם קבוע, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 3 כוסות, 10 עד 15 דקות.מערבבים בשרי ושמנת כבדה וממשיכים לבשל עד שהתחממו, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע, reheating מעל בינוני-נמוך חום לפני ההגשה.