קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות9
מגזין

רוטב פטריות פורצ'יני

רוטב פטריות פורצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב פטריות פורצ'יני. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שמנת, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת".

הוראות

1
מביאים לטפטף טורקיה או מלאי לרתיחה מעל חום גבוה בינוני בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
3
תן תלול עד פטריות מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
פטריות ניקוז, הזמנת מלאי. פטריות קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלאימלאי
5
ממיסים חמאה על חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להתחיל חום סביב הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בלונדינית זהובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
בהדרגה להוסיף בטפטופים טורקיים שמורים או מלאי בזרם קבוע, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 3 כוסות, 10 עד 15 דקות.מערבבים בשרי ושמנת כבדה וממשיכים לבשל עד שהתחממו, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
שרי.שרי.
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע, reheating מעל בינוני-נמוך חום לפני ההגשה.