רוטב פלפל אדום תרד חם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך מים, גבינת פרמזן, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. וזה טוב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את כוס המים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה ומוסיפים את 1 כוס פלפל אדום קצוץ ואת התרד הקצוץ. להביא את המים לרתיחה, להפוך את החום עד בינוני ומבשל עד הפלפל הוא רך מאוד, על 10 דקות.
מסננים את התרד והפלפל האדום במסננת, מוציאים כמה שיותר נוזלים.
מערבבים את גבינת שמנת וחלב בסיר ומבשלים מעל חום בינוני עד חם ורך. מוסיפים את התרד המבושל והפלפלים האדומים, גבינת פרמזן, פתיתי פלפל אדום מרוסקים, מלח ופלפל שחור טחון. המשך לערבב עד משולב היטב מחומם דרך.
כפית לטבול חם לתוך צלחת הגשה ומגישים עם כף של פלפל אדום קצוץ דק זרועים על גבי לקישוט.