רוטב פלפל ירוק
רוטב פלפל ירוק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. לרוטב הזה יש 61 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לך מלח, בצל, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות פלפל ליים-לבן עם רוטב פלפל, פלפל ירוק ממולא, ו שעועית ירוקה ופלפל אדום לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
לטגן הראשון 3 מרכיבים בשמן חם בסיר גדול עד במכרז.
להוסיף 1 מרק עוף כוס. מביאים לרתיחה על חום בינוני; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 7 דקות.
מוסיפים עלי תרד, ומבשלים 3 דקות.
לעבד תערובת פלפל בבלנדר עד חלקה מאוד. מערבבים במספיק מרק עוף שנותר כדי להגיע עקביות רוטב, במידת הצורך.
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה, זורק מוצקים; מערבבים במלח ופלפל.