רוטב פקאן, אורז וסרטנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בשר בקר טחון, שיני שום, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב אורז סרטנים, רוטב לחם תירס לח עם סרטנים מתובלים, ו תבשיל סרטנים ואורז.
הוראות
1
קוצצים קודם 4 מרכיבים. מבשלים ירקות, בשר טחון ושום בתנור הולנדי במשך 10 דקות חום בינוני גבוהה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מערבבים בסרטנים וב -6 המרכיבים הבאים; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.