רוטב פקאן ללחם תירס
רוטב תירס -פאקן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. והוא יספק כ 17 מנות. אם יש לך שקיות חרדל ירקות, סלרי, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן, לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן, ו לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן.
הוראות
מורחים קוביות לחם תירס במחבת קלייה בגודל 12 על 17 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים חום, 25 עד 35 דקות.
מורחים אגוזי פקאן במחבת פאי 9 אינץ ' ואופים באותו תנור עד להשחמה קלה, כ -10 דקות.
במחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני-גבוה, להמיס חמאה; להוסיף בשר חזיר, בצל, סלרי ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל מתחיל חום, 7 עד 10 דקות.
לסחוט עודפי נוזל מחרדל ירוק. מערבבים ירקות, תירס, ומרווה לתוך תערובת חזיר.
מערבבים לחם תירס ומספיק מרק להרטיב קלות. מערבבים בפקאנים.
רוטב כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר רדודה לכסות בחוזקה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 (350 אם אפייה עם תרנגול הודו בטמפרטורה זו) עד לחום במרכז, 15 עד 25 דקות. לחשוף ולאפות עד העליון הוא השחמה קלות, 15 עד 25 דקות יותר.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.