רוטב צ'ארד איטלקי
רוטב צ'ארד איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שן שום, בזיליקום, מרווה שפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: מלית עוף איטלקית, סגנון איטלקי Chard שוויצרי, ו Chard עם רוטב בייקון.
הוראות
חותכים לחם לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות בקערה ומוסיפים חלב.
מערבבים בעדינות עם כף כדי להרוות עם חלב ולתת לעמוד על 30 דקות. מערבבים מדי פעם.
בינתיים, מניחים מחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה. לסחוט נקניקיות מתוך תרמילים למחבת. השליכו תרמילים. מערבבים בשר לעתים קרובות להתפורר וחום קל, 10 עד 15 דקות; להשליך שומן.
מוסיפים פטרוזיליה, שום, בצל וסלרי. מערבבים לעתים קרובות עד ירקות משחימים קלות, 5 עד 8 דקות.
עם הידיים, לסחוט פרוסות לחם לשבור אותם לחתיכות זעירות.
מוסיפים תערובת בשר מבושלת, גבינה, בזיליקום, מרווה ורוזמרין.
לסחוט לחות מ chard ולהוסיף קערה.
מערבבים רוטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
כפית לתוך 3 ליטר רדוד (9-by 13-in.) תבשיל. עבור רוטב לח, לכסות עם נייר; עבור רוטב פריך, לא לכסות.
אופים בתנור 325 עד 350 (השתמש בטמפרטורת טורקיה דורש) עד חם (לפחות 150 במרכז) או משחימים קלות, על 50 דקות (שעה 1 אם ההלבשה הוא מקורר).