רוטב צדפות
גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. נסו רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן לחם תירס על פי הוראות החבילה למתכון כפול.
בואו מגניב 30 דקות; להתפורר לתוך קערה גדולה.
ממיסים 1/3 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים סלרי קצוץ ובצל, ו לטגן 10 עד 12 דקות או עד מכרז. מערבבים מרווה, פלפל, ומלח. מערבבים תערובת סלרי וקוביות לחם תירס מתפוררים בקערה, ערבוב בעדינות עד מעורבב.
מוסיפים מרק עוף וביצים, ומערבבים בעדינות עד שתרטבו; מערבבים בצדפות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד חום זהוב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מרתה לבן כותנה מדינה Cornbread
לערבב. כדי לעשות קדימה, להכין מתכון כמוכן דרך כיסוי צעד עם פלסטיק לעטוף; לכסות עם רדיד אלומיניום כבד חובה או מכסה מיכל. להקפיא unbaked להתלבש עד 3 חודשים, אם תרצה בכך. הפשרה במקרר 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות עד 1 שעה ו 15 דקות או עד הזהב.