, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות, שמן צמחי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום לפני ביצוע המילוי, אופים את לחם התירס: מחממים התנור ל 425 מעלות F ומניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתנור. בקערה, לשלב את קמח התירס, מלח, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
הסר את המחבת מהחום; הוסף את לחם התירס המתפורר, קרקרים צדפות, טימין ומרווה ומערבבים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הצדפות עם הליקר שלהם ואת הביצים; מערבבים עד בשילוב. ללטף את התערובת למטה לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
שים את המחבת על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב פריך סביב הקצוות, על 30 עד 35 דקות.