קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב צדפות

רוטב צדפות
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות, שמן צמחי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני ביצוע המילוי, אופים את לחם התירס: מחממים התנור ל 425 מעלות F ומניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתנור. בקערה, לשלב את קמח התירס, מלח, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב היטב. בקערה גדולה, לשלב את חלב החמאה, ביצים ותירס מוקרם, לטאטא לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת החמאה ומערבבים לשלב. אם הבלילה לא תשפוך, להוסיף עוד חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4
מערבולת שמן צמחי במחבת ברזל יצוק חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד לחם התירס הוא חום זהוב וקפיצים בחזרה על המגע, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו להתקרר במחבת, ואז להתפורר 6 כוסות של לחם תירס ולפרוש על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן ללחם התירס להתייבש בטמפרטורת החדר, חשוף, כ -24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
8
הפוך את המילוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את הבצל, סלרי, מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל והסלרי הם סמיטרנסלוצנט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
הסר את המחבת מהחום; הוסף את לחם התירס המתפורר, קרקרים צדפות, טימין ומרווה ומערבבים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הצדפות עם הליקר שלהם ואת הביצים; מערבבים עד בשילוב. ללטף את התערובת למטה לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
שים את המחבת על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב פריך סביב הקצוות, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
צילום לינדה פוגליס