, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות, שמן צמחי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רוטב צדפות, רוטב צדפות, ו רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום לפני ביצוע המילוי, אופים את לחם התירס: מחממים התנור ל 425 מעלות F ומניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתנור. בקערה, לשלב את קמח התירס, מלח, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף לשלב היטב. בקערה גדולה, לשלב את חלב החמאה, ביצים ותירס מוקרם, לטאטא לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת החמאה ומערבבים לשלב. אם הבלילה לא תשפוך, להוסיף עוד חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4
מערבולת שמן צמחי במחבת ברזל יצוק חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד לחם התירס הוא חום זהוב וקפיצים בחזרה על המגע, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו להתקרר במחבת, ואז להתפורר 6 כוסות של לחם תירס ולפרוש על תבנית אפייה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
הסר את המחבת מהחום; הוסף את לחם התירס המתפורר, קרקרים צדפות, טימין ומרווה ומערבבים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הצדפות עם הליקר שלהם ואת הביצים; מערבבים עד בשילוב. ללטף את התערובת למטה לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
שים את המחבת על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב פריך סביב הקצוות, על 30 עד 35 דקות.