רוטב רוזמרין
רוטב רוזמרין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 147 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. אם יש לכם חומץ שרי, תמרי, נורה שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו רוזמרין שרימפס קלוי Gyros עם רוטב רוזמרין Tzatziki, בייגלה מלח רוזמרין עם רוטב גבינת צ'דר רוזמרין, ו רוטב הדר רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצלצלי שום על חתיכת נייר אלומיניום; טפטוף עם 1 כפית שמן, ומפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. מקפלים לסכל.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד השום הוא רך מאוד; מגניב. לסחוט עיסת שום בצלצלים לתוך בלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים את התמרי ואת 4 המרכיבים הבאים; תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים. עם ריצת בלנדר, להוסיף שמן שנותר בזרם איטי, יציב; תהליך עד חלקה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.