קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב שאלוט

רוטב שאלוט
רוטב שאלוט יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פטריות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט, רוטב שאלוט ושיטאקי, ו יין אדום ורוטב שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פטריות ובצלצלים, ומטגנים 3 עד 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים את שאר החמאה בסיר על חום בינוני-גבוה; מקציפים בקמח. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
לטאטא במרק עוף עד חלקה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מעט. מערבבים שמנת מתוקה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים פטריות, שאלוט, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מקשטים, אם תרצה.