קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

רוטב שום לבנוני בסגנון עבה

רוטב שום לבנוני בסגנון עבה
גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות חזיר עבות לחתוך עם רוטב שום הרב הזוכה בסיר ריזוטו Lagostina, חציל ממולא בסגנון לבנוני, ו קציצות מתובל בסגנון לבנוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השום, מלח, מיץ לימון, שמן צמחי ושמן זית בצנצנת בגודל ליטר. לטבול בלנדר טבילה בתערובת לתחתית הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מערבבים עם בלנדר במנוחה על החלק התחתון של הצנצנת עד החומרים מתעבים, 1 עד 2 דקות. זווית המיקסר למשוך מרכיבים מן הצדדים של הצנצנת ולהרים אותו לכיוון החלק העליון כדי לשלב טוב יותר. המשך מיזוג עד התערובת מגיעה מרקם דומה מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות