קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

רוטב שום לבנוני בסגנון עבה

רוטב שום לבנוני בסגנון עבה
גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות חזיר עבות לחתוך עם רוטב שום הרב הזוכה בסיר ריזוטו Lagostina, חציל ממולא בסגנון לבנוני, ו קציצות מתובל בסגנון לבנוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השום, מלח, מיץ לימון, שמן צמחי ושמן זית בצנצנת בגודל ליטר. לטבול בלנדר טבילה בתערובת לתחתית הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מערבבים עם בלנדר במנוחה על החלק התחתון של הצנצנת עד החומרים מתעבים, 1 עד 2 דקות. זווית המיקסר למשוך מרכיבים מן הצדדים של הצנצנת ולהרים אותו לכיוון החלק העליון כדי לשלב טוב יותר. המשך מיזוג עד התערובת מגיעה מרקם דומה מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות