רוטב שום מזרח תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב רוטב רוטב, אז תן לנסות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 10 . אם יש לך שמן canolan, מלח, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו עגבניות מזרח תיכוניות שום דגים, Shish Tawook המזרח תיכוני עם שום איולי, ו עוף צלוי שום מזרח תיכוני עם הריסאן ירוק ולחם שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה; מחית עד חלקה. להפריש להתקרר.
שים שום, מלח, ומיץ לימון בבלנדר או מעבד מזון; יוצקים מספיק שמן זית כדי לייפות קל שיני שום. תערובת על גבוהה; לאט לאט זרם נשאר שמן זית דרך הפתיחה העליונה של בלנדר או מעבד מזון עד התערובת חלקה.
מוסיפים פירה, על 2 עד 3 כפות בכל פעם, לתערובת השום בעוד בלנדר עדיין פועל. המשך להוסיף תפוחי אדמה עד שכולם שולבו.
מעביר רוטב לקערה ומקרר עד צונן, 1 שעה ללילה.