קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות13
מגזין

רוטב שומה

רוטב שומה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה, שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ו ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo).

הוראות

1
צ ' יילס טוסט ב 5-6 - qt. מחבת על חום בינוני, לחיצה למטה עם מרית רחבה מפנה פעם אחת, עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לצלחת.
3
מוסיפים שמן, בצל, גזר ושום למחבת; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל הוא זהוב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים צ ' ילי, מרק, קינמון, קאיין, שקדים, זרעי שומשום. הקיפו את צוואר תרנגול ההודו ואת הקרביים בחתיכה של בד גבינה וקשרו היטב בחוט.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5
להוסיף מרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
תערובת חום לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך כ 1 שעה כדי למזג טעמים. להיפטר מחבילת הקרביים.
7
מסננים מרק שומה לתוך קערה חסינת חום. תוכן טהור של מסננת בבלנדר עם 2 כוסות של מרק עד חלקה מאוד, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים תערובת טהורה לקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מסננים מיצי טורקיה לתוך קערה חסינת חום שנייה. שומן רזה ויוצקים 1/4 כוס שלו לתוך סיר גדול; להשליך שומן שנותר. מידה 1 מיץ מחבת כוס; לשמור מנוחה לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לטאטא קמח לתוך שומן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד שהוא מריח קלוי, 2 דקות. בזהירות להקציף את 1 כוס מיצי מחבת ועל 1 כוס שמורות מרק שומה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים מרק שנותר ומבשלים על אש בינונית גבוהה, לטאטא לעתים קרובות, עד מבעבע, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
הסר מן החום להקציף שוקולד וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
יוצקים לסירות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות