רוטב שזיפים פראי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב שזיפים פראי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 104 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שזיפים, שורש זנגביל, רוטב סויה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו שזיף פראי וקרמבל אגוזים, פודינג וניל, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו רוטב שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בסיר ומוסיפים מים רק כדי בקושי לכסות אותם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד עורות יש פרץ שזיפים רכים, על 20-30 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות.
שים את השזיפים במסננת ולחץ עם גב כף כדי לסחוט את המיץ. (אתה יכול גם לעשות את זה בשקית גבינה.) לאפשר שזיפים לנקז עד כל המיץ מוסר.
מחממים סיר על חום בינוני-גבוה.
מטגנים את השום הג ' ינג ' ר טחון בכף מים במשך 2 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מוסיפים את מיץ השזיף ואת שאר החומרים. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים עד התערובת מפחיתה ומתעבה בכמעט חצי. (זה לקח לי בערך 15 דקות.) טעם לראות אם כל רוטב הוא מתוק או חמוץ מספיק; אם לא להוסיף ממתיק או חומץ לפי הטעם.