רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו
רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 1024 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם יין, רוזמרין, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרושוטו פטריות, פיצה פטריות-פרושוטו, ו סלט תרד עם רוטב פרושוטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד השחמה קלה מעט פריך, על 18 דקות. מגניב.
שלב פטריות פורצ ' יני ו 2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית; בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ 30 דקות. זן, שומר נוזל ספוג. קוצצים פטריות.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרושוטו ומבשלים עד קריספ, ערבוב מדי פעם, כ 4 דקות.
העבר למגבות נייר. ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
הוסף פטריות כפתור, פטריות שיטאקה, ובצל למחבת ו sauté עד רך וחום, כ 10 דקות.
מוסיפים שום, רוזמרין ופטריות פורצ ' יני.
מוסיפים יין ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, כ 4 דקות.
האם קדימה: קוביות לחם, פטריות השריית נוזל, פרושוטו, תערובת פטריות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים קוביות לחם בטמפרטורת החדר. מכסים פטריות השריית נוזלים, פרושוטו, ותערובת פטריות בנפרד וצינה.
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ ' אפייה.
מערבבים קוביות לחם, 1/2 כוס prosciutto, תערובת פטריות, ו 3/4 בצל ירוק כוס בקערה גדולה; לזרוק להפיץ באופן שווה.
להוסיף ביצים; לזרוק מעיל.
יוצקים פטריות השריית נוזל לתוך כוס מדידה 2 כוס.
מוסיפים מספיק מרק עוף להשריית נוזלים כדי למדוד 2 כוסות.
מוסיפים תערובת מרק לתערובת הלחם; זורקים למעיל (התערובת תהיה לחה).
אופים חשופים עד למעלה הוא מעט פריך, על 30 דקות.
מפזרים עם פרושוטו הנותרים בצל ירוק.
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.