רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 1024 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם יין, רוזמרין, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרושוטו פטריות, פיצה פטריות-פרושוטו, ו סלט תרד עם רוטב פרושוטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד השחמה קלה מעט פריך, על 18 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שלב פטריות פורצ ' יני ו 2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית; בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ 30 דקות. זן, שומר נוזל ספוג. קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פרושוטו ומבשלים עד קריספ, ערבוב מדי פעם, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
7
העבר למגבות נייר. ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף פטריות כפתור, פטריות שיטאקה, ובצל למחבת ו sauté עד רך וחום, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים שום, רוזמרין ופטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
10
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
11
מוסיפים יין ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
האם קדימה: קוביות לחם, פטריות השריית נוזל, פרושוטו, תערובת פטריות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים קוביות לחם בטמפרטורת החדר. מכסים פטריות השריית נוזלים, פרושוטו, ותערובת פטריות בנפרד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
14
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מערבבים קוביות לחם, 1/2 כוס prosciutto, תערובת פטריות, ו 3/4 בצל ירוק כוס בקערה גדולה; לזרוק להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
להוסיף ביצים; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
17
יוצקים פטריות השריית נוזל לתוך כוס מדידה 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
18
מוסיפים מספיק מרק עוף להשריית נוזלים כדי למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
19
מוסיפים תערובת מרק לתערובת הלחם; זורקים למעיל (התערובת תהיה לחה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
20
להעביר רוטב לצלחת מוכנה.
21
אופים חשופים עד למעלה הוא מעט פריך, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
מפזרים עם פרושוטו הנותרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרושוטו
23
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.