רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 1024 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם יין, רוזמרין, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרושוטו פטריות, פיצה פטריות-פרושוטו, ו סלט תרד עם רוטב פרושוטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד השחמה קלה מעט פריך, על 18 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שלב פטריות פורצ ' יני ו 2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית; בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ 30 דקות. זן, שומר נוזל ספוג. קוצצים פטריות.