רוטב תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב תוצרת בית. והוא מספק כ 3 מנות . מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, יין, טפטוף טורקיה משובץ בתוספת ציר עוף לעשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב תוצרת בית, רוטב תוצרת בית, ו רוטב תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') מטוגנת, מבשלים את החמאה והבצל על אש בינונית-נמוכה במשך 12 עד 15 דקות, עד הבצל משחימים קלות. אל תמהר צעד זה; זה עושה את כל ההבדל כאשר הבצלים מבושלים היטב.
מפזרים את הקמח לתוך המחבת, מקציפים פנימה, ואז מוסיפים את המלח והפלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תערובת העוף החמה ואת הקוניאק, ומבשלים חשפו במשך 4 עד 5 דקות עד מעובה.
מוסיפים את היין והשמנת, אם תרצה. מתבלים, טועמים ומגישים.