רוטיסרי טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Rotisserie. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, שום, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -38 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי או הודו, תנור איטי יום ראשון: חזה טורקיה Rotisserie, ו פורצ'טה Rotisserie.
הוראות
להסיר ולהשליך שומן רק מתוך הגוף ואת הצוואר חללים. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ מתחת למים זורמים קרים, ולטפוח יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. לשפשף חללים טורקיה עם שני חצאים של לימון לחתוך, לסחוט לימון בעדינות.
מערבבים מלח כשר, פלפל, גרידה כתומה ושום בקערה קטנה. לשפשף תערובת בתוך הגוף ואת הצוואר חללים של טורקיה.
בעדינות להרים את העור טורקיה מן הצדדים, להחליק חתיכות חמאה קפוא מתחת, מבלי לשבור את העור. לשפשף מחוץ לטורקיה עם חמאה רכה.
לקשור כנפיים ורגלי תרנגול הודו לגוף עם חוט מטבח כך שהם לא לגרד נגד הגריל.
הפעל את כל מבערי הגריל על גבוה במשך 5 דקות או עד הגריל חם. כבו את כל המבערים חוץ מאחד, והניחו מחבת טפטוף ממתכת מתחת לירוק היכן שטורקיה תבשל.
מוסיפים בצל קצוץ ומים כוס 1 לטפטף מחבת. (המחבת תתפוס טפטוף ולמנוע התלקחויות קופצים.)
מניחים את טורקיה על rotisserie, ולאבטח על פי הוראות היצרן.
התחל מנוע; להתאים טורקיה במידת הצורך, כך שהוא נשאר מאוזן אפילו לבישול. גריל טורקיה, מבער מתון במידת הצורך כדי לשמור על טמפרטורת הגריל ב 350, 10 עד 15 דקות לכל פאונד או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך קורא 180 (על 2 עד 2 1/2 שעות). בשר הודו כל 20 עד 30 דקות עם מיצי פאן. אם המים במחבת מתחילים להתאדות, מוסיפים עוד מים חמים, 1/4 כוס בכל פעם.
הסר טורקיה מרוק גריל, ומניח על קרש חיתוך. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
בינתיים, יוצקים מיצים מחבת טפטוף לתוך מידה 4 כוס. לאחר שומן עולה על פני השטח, כפית 1/4 כוס שומן לסיר בינוני; להשליך כל שומן שנותר.
מוסיפים מיץ תפוזים, ואם יש צורך, ציר עוף לטפטוף לעשות 4 כוסות.
סיר חום מעל חום בינוני גבוה; להוסיף קמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים תערובת טפטוף, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד רוטב מתעבה ו שחין. מתבלים במלח ופלפל כשרים.