רוטיסרי פורצ'טה
פורצ'טה Rotisserie עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1479 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 133 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו פלפלים, רוזמרין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. 154 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה.
הוראות
כדי להפוך את המלח: בקערה גדולה, לטאטא יחד מים, מלח, וסוכר עד מוצקים מומסים. לטבול בשר חזיר במי מלח.
מניחים במקרר ומלח במשך 2 שעות.
מניחים גרגרי פלפל וזרע שומר במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה; תבלינים טוסט עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר מטחנת תבלינים לעבד עד הקרקע גס.
העברת תערובת תבלינים לקערה קטנה ומערבבים מרווה, רוזמרין, שום, טימין, פלפל אדום כתוש, וגרידת לימון. תניח בצד.
שכב חזיר בטן, צד העור למטה, על קרש חיתוך גדול. להבקיע בשר עם סכין חדה בזווית על כל סנטימטר. חזור בכיוון ההפוך כדי ליצור תבנית יהלום. בשר חזיר מתובל בנדיבות עם מלח.
מפזרים לשפשף באופן שווה על פני בטן חזיר, באמצעות הידיים לטפוח לשפשף לתוך בשר לחתוך סדקים.
הסר בשר חזיר מ מלח; טפיחה יבשה עם מגבות נייר.
רול חזיר בטן סביב מותן חזיר אז זה לגמרי מכסה ירך. לקשור רול קרוב עם חוט הקצב על כל סנטימטר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים משני צדי אח הפחם ומניחים מחבת רדיד בין שתי ערימות הגחלים. מכסה גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לרוץ לירוק של rotisserie דרך אמצע חזיר רול ומסתיים מאובטחים עם מזלגות rotisserie.
מניחים על rotisserie, לכסות, ומבשלים בחום בינוני עד העור הכהה ו צונן ו חזיר רושם 155ºF כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, על 3 שעות, חידוש גחלים כדי לשמור על הטמפרטורה לפי הצורך.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 10 דקות.