אם יש לכם ג'ינג'ר כבוש, גבינת עיזים, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גליל חזיר ואספרגוס, אספרגוס רול קופצים, ו גליל אספרגוס חזיר N.
הוראות
1
מניחים גיליון 1 של nori לאורכו על מחצלת במבוק, מבריק בצד למטה. מקם את הסדין על 1 אינץ ' מהצד של המחצלת הקרובה אליך. להרטיב את הידיים במים קרים ולקחת חופן של אורז סושי.
מרכיבים שתצטרך
אורז סושי
מים
נורים
2
מניחים את האורז במרכז של nori ולהשתמש באצבעות שלך כדי להפיץ את האורז באופן שווה על פני זה. המקום הבא אספרגוס, גבינת עיזים, פרושוטו אופקית על פני הגליל. השתמש בשטיח להפשיל את הסושי, צובט וסוחט את המחצלת כדי לעצב אותו לצורת סיגר עגולה. חותכים לתוך 1 אינץ ' לחמניות עבות עם סכין חדה. הפעל לחמניות על צדיהן כך שהאורז פונה כלפי מעלה, ומגישים עם ג ' ינג ' ר כבוש, ווסאבי ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבוש
גבינת עיזים
פרושוטו
אספרגוס
רוטב סויה
מורחים
ווסאבי
גלול
נורים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
מניחים את המים והמלח בסיר בגודל בינוני ומכסים אותו במכסה הדוק. מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים אורז, חוזרים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים. ברגע שהמים התאדו מהאורז, הסירו את המחבת מהחום. מערבבים את חומץ האורז ולתת מגניב לפני השימוש.