קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

רול-אפ טורקיה Saltimbocca, פטריות וראגו שעועית לבנה, תרד עם פנצ'טה ובצל

רול-אפ טורקיה Saltimbocca, פטריות וראגו שעועית לבנה, תרד עם פנצ'טה ובצל
רול-אפ טורקיה Saltimbocca, פטריות ו Ragout שעועית לבנה, תרד עם Pancetan ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שעועית קנליני, פטריות קרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Portobello Paillards עם תרד, שעועית לבנה & בצל מקורמל, תבשיל שעורה עם בצל מקורמל, שעועית לבנה ותרד, ו שעועית ירוקה עם פנקטן ובצל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעל כל קציצת טורקיה עם חצי פרוסה של פרושוטו ועלה שלם של מרווה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו קציצותחזה הודו קציצות
פרושוטופרושוטו
מרווהמרווה
2
מגלגלים את הקציצות ולטפטף אותם בשמן זית כתית, ואז מתבלים במלח, פלפל ועופות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
תיבול עופותתיבול עופות
פלפלפלפל
גלולגלול
מלחמלח
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת. מסדרים את צד התפר רול-אפ למטה ומבשלים 6 דקות בכל צד. המשך עם מנות בצד, לראות למטה, בעוד טורקיה מבשלת. לאחר רול-אפים בישלו משני הצדדים, להעביר מגש עתודה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
טורקיה כולהטורקיה כולה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים חמאה למחבת ומפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים קמח לחמאה מומסת ומשלבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
להקציף ביין ולבשל החוצה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
לטאטא ב 1 1/2 כוסות של מלאי וליצור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים מרווה קצוצה נותרת לרוטב, מלח ופלפל לפי הטעם. שקופיות רול קופצים בחזרה לתוך רוטב ומבשלים על אש נמוכה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
גלולגלול
מרווהמרווה
10
עבור פטריות ושעועית לבנה, מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, ואז מוסיפים שום, פתיתי פלפל אדום ופטריות ומבשלים 5 דקות להעמיק את הצבע. מערבבים בקנלוני ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר שעועית לחמם דרך, דקה או 2, להוסיף את החומץ ומערבבים לבשל ואז להוסיף 1/2 כוס המניה כדי deglaze את המחבת. כבה חום והגש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
CannelloniCannelloni
פטריותפטריות
חומץחומץ
שוםשום
שעועיתשעועית
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
עבור התרד, מחממים מחבת בינונית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת, ואז את הפנצ ' טה הקצוצה. בראון את pancetta 1 דקה לאחר מכן להוסיף בצל ומבשלים יחד 5 דקות, עד שהם רק מכרז חתיכות pancetta הם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פנצ ' טהפנצ ' טה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
להוסיף תרד למחבת ולהפוך לנבול אותו תוך שילוב עם בצל. מתבלים את התרד עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרדתרד
מוסקטמוסקט
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מגישים 3 רולאפים ברוטב עם פטריות ושעועית ותרד עם בצל לצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תרדתרד
בצלבצל
שעועיתשעועית
רוטברוטב
גלולגלול

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית קנליני לבנה, מנוקזתשעועית קנליני לבנה, מנוקזת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות crimini (portobello התינוק), ניגב נקי ופרוספטריות crimini (portobello התינוק), ניגב נקי ופרוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש, גלגל העין.יין לבן יבש, גלגל העין.23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העין4שרימפס וורידיםשמן זית כתית אקסטרה לטפטוף, בתוספת 4 כפות, מחולקשמן זית כתית אקסטרה לטפטוף, בתוספת 4 כפות, מחולק1( חצילים)בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 פרוסות, פנצ'טה, קצוץ3 פרוסות, פנצ'טה, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברתיבול עוף, 2/3 דקל מלאתיבול עוף, 2/3 דקל מלא62 כפות חמאה מומסתפרושוטו די פארמה, לחתוך ב 1/2 על פני מרכז הבשרפרושוטו די פארמה, לחתוך ב 1/2 על פני מרכז הבשר1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין, לבן או אדוםחומץ יין, לבן או אדום12עליםמרווה טרי שלם בתוספת 2 כפות קצוץ דקמרווה טרי שלם בתוספת 2 כפות קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תרד שטוף משולש, גבעולים הוסרו קצוץ גסתרד שטוף משולש, גבעולים הוסרו קצוץ גס12קציצות הודו, 2 חבילותקציצות הודו, 2 חבילות