רול האביב חזיר ושרימפס (Goi Cuon) עם רוטב בוטנים (Nuoc L
המתכון חזיר שרימפס ספרינג רול (Goi Cuon) עם רוטב בוטנים (Nuoc l מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך גזר, רוטב הויסין, רוטב דגים ויאטנמי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. נסו Nuoc Cham (רוטב ספרינג רול), גלילי אביב טריים עם הויסין-מטבל בוטנים (Goi Cuon), ו גלילי שרימפס עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את בשר החזיר בקערה עם שאלוט, שום, רוטב דגים, סוכר, פלפל שחור, ושמן, אם שימוש, ולהפוך את המעיל. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, מסתובבים מדי פעם, לפחות שעה אחת ומעלה ללילה במקרר.מחממים גריל גבוה. גריל tenderloin, מפנה מדי פעם, עד רק מבושל דרך ו מדחום קריאה מיידית רושם טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב דגים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
להעביר tenderloin לצלחת ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.לאחר התקרר, פרוס tenderloin לפרוסות עבות 1/8 אינץ ' ולהניח בצד, מכוסה ומקורר, עד שאתה מוכן להרכיב את האגרולים האביב.הכן את ורמיצ ' לי אורז על פי הוראות החבילה ואת המתח במסננת. לרוץ מתחת למים זורמים קרים עד קריר ולהניח בצד כדי לנקז.להרכיב את הלחמניות 1 בכל פעם: לטבול 1 עטיפת גליל האביב לתוך מים פושרים ולהעביר במהירות למגבת מטבח נקייה. (עטיפה תתרכך בתוך שניות.)
שכב 4 חצאי שרימפס בקו אופקי על פני מרכז כל עטיפה העליון עם כמה כפות של ורמיצ ' לי מבושל (סחוט היטב). למעלה ורמיצ ' לי עם 1 או 2 חתיכות של מלפפון, 2 כפות בערך של רומיין מגורר, 4 עלי נענע, 2 עלי כוסברה, 4 עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפו
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1
מחממים את השמן בסיר קטן, וכאשר חם, מוסיפים את השום, רסק צ ' ילה, רסק עגבניות, ומבשלים עד השום הוא זהוב, על 30 שניות.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.