קושיבינוני
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רול חביתת טונה: Rotolo di Frittata con Tonno

רול חביתת טונה: Rotolo di Frittata con Tonno
אם יש לכם עלי פטרוזיליה, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Polpettone di tonno (כיכר טונה איטלקית), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים את הביצים ואת הקמח, באמצעות מזלג או להקציף לשבור כל גושים של פרח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף בקמצוץ נדיב של מלח וחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת חביתה 9 אינץ ' על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים עד שהשמן חם, אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
6
מוסיפים 1/4 את תערובת הביצים למחבת ומבשלים את הפריטטה בצד 1 עד שהביצים מבושלות והחלק התחתון הוא חום זהוב. באמצעות מרית, בזהירות להרים את פריטטה מן המחבת בעדינות להניח אותו על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה, שמירה על הצד השחום כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן לפריטטה להתקרר בזמן שאתה עובד עם הדגים. חזור עם שאר תערובת הביצה, מה שהופך 4 frittatas.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
במחבת קטנה, לחמם את השמן שנותר עד חם אבל לא לעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את השום, פטרוזיליה, טונה ואנשובי, באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות על חום בינוני גבוה. הטונה והאנשובי יתחילו להתמזג לתערובת דמוית הדבק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לערבב עד משולב היטב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
11
הסר מהחום.
12
להפיץ בעדינות את תערובת הטונה על הצד החשוף של פריטטה מקורר, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
13
מגלגלים את הפריטטה, דואגים לא לפצח או לפתוח את הפריטטה. לעטוף נייר קלף סביב החביתה מגולגל, ולתת לנוח כמה שעות במקרר. חותכים לתוך סיבובים בגודל ביס, שמירה על נייר קלף בשלמותה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק