רול לובסטר טעון
ניתן להכין את המתכון של גליל לובסטר טעון תוך כ-22 דקות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 21 גרם חלבון, 43 גרם שומן ובסך הכל 502 קלוריות. תמורת 2.76$ למנה מקבלים מנה עיקרית המשרתת 4. 377 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל טרי, גלילי בריוש, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רול לובסטר טעון, רול לובסטר ורול לובסטר.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מביאים סיר ציר גדול עם כ-2 ליטר מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הלובסטרים ומרתיחים כ-8 דקות.
נקז ממים והלם באמבט קרח. לאחר התקררות, הסר את פרקי האצבעות, הטפרים והזנב מגוף הלובסטר על ידי פיתול קל ומשיכה. מבקעים את הזנב בסכין, מוציאים את הבשר מהקליפה ומניחים בצד. משוך את צובט הטפרים. פורצים את הטפרים בעזרת מפצח אגוזים ומוציאים את הבשר. לְהַפְרִישׁ. בעזרת מספריים למטבח חותכים את חלק המפרק ומוציאים את הבשר. יש לשטוף היטב את כל בשר הלובסטר ולחתוך לקוביות גסה. מכניסים לקערה גדולה ומניחים בצד.
לקערה הגדולה מוסיפים את המיונז, קרם פרש, בצלצלי שאלוט, מיץ לימון, עירית, פטרוזיליה, אבוקדו, בייקון, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב. מכסים ומקררים לפני הרכבת הכריך.
קולים את גלילי הבריוש בתנור עד לקבלת צבע קל, כ-4 דקות. מרכיבים את הכריך על ידי הנחת כמות ליברלית של סלט לובסטר על כל גליל ומגישים.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת עבור לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים יגיע למקום גם כן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Avinyo Cava Reserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![אביניו קאווה רזרבה]()
אביניו קאווה רזרבה
פירות לבנים בהירים משתלבים עם תווי טוסט. בחיך היין רענן ותוסס.