קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רול לובסטר טעון

רול לובסטר טעון
ניתן להכין את המתכון של גליל לובסטר טעון תוך כ-22 דקות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 21 גרם חלבון, 43 גרם שומן ובסך הכל 502 קלוריות. תמורת 2.76$ למנה מקבלים מנה עיקרית המשרתת 4. 377 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל טרי, גלילי בריוש, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רול לובסטר טעון, רול לובסטר ורול לובסטר.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מביאים סיר ציר גדול עם כ-2 ליטר מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הלובסטרים ומרתיחים כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
נקז ממים והלם באמבט קרח. לאחר התקררות, הסר את פרקי האצבעות, הטפרים והזנב מגוף הלובסטר על ידי פיתול קל ומשיכה. מבקעים את הזנב בסכין, מוציאים את הבשר מהקליפה ומניחים בצד. משוך את צובט הטפרים. פורצים את הטפרים בעזרת מפצח אגוזים ומוציאים את הבשר. לְהַפְרִישׁ. בעזרת מספריים למטבח חותכים את חלק המפרק ומוציאים את הבשר. יש לשטוף היטב את כל בשר הלובסטר ולחתוך לקוביות גסה. מכניסים לקערה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לקערה הגדולה מוסיפים את המיונז, קרם פרש, בצלצלי שאלוט, מיץ לימון, עירית, פטרוזיליה, אבוקדו, בייקון, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב. מכסים ומקררים לפני הרכבת הכריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קרם פרשקרם פרש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
קולים את גלילי הבריוש בתנור עד לקבלת צבע קל, כ-4 דקות. מרכיבים את הכריך על ידי הנחת כמות ליברלית של סלט לובסטר על כל גליל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת עבור לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים יגיע למקום גם כן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Avinyo Cava Reserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
אביניו קאווה רזרבה
אביניו קאווה רזרבה
פירות לבנים בהירים משתלבים עם תווי טוסט. בחיך היין רענן ותוסס.