רול עוגת קנולי שוקולד
עוגת קנולי בלחמנייה דורשת כ -35 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. רק מעטים באמת אהבו את הקינוח הזה. לכו לחנות וקנו שמן קנולן, קינמון טחון, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 27% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת קרפ קנולי פטל עם קרם , גלידת קנולי עם פיסטוקים ושוקולד מריר , וקרוסטיני קנולי עם שוקולד, פיסטוקים ודבש .
הוראות
רפדו תבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' בנייר שעווה, משמנים את הנייר; הניחו בצד.
בקערה גדולה, ערבבו את תערובת העוגה, המים, השמן והביצים; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 12-14 דקות או עד שהעוגה קופצת חזרה למגע קל. קררו במשך 5 דקות. היפכו על מגבת מטבח מרוחה בסוכר. קלפו בעדינות את נייר השעווה.
מגלגלים את העוגה בצורת ג'לי רול, מתחילים מהצד הקצר. מצננים לחלוטין על רשת צינון.
בקערה קטנה, טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים את גבינת הריקוטה, סוכר האבק, הווניל והקינמון. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הצ'יפס. פותחים את העוגה ומורחים את המלית על העוגה עד לעומק של 1.5 ס"מ מהשוליים.
מניחים על צלחת הגשה כשצד התפר כלפי מטה. מקררים שעתיים לפני ההגשה.