רול של סלמון מעושן וגבינת שמנת
אם יש לך מלח ופלפל, מלפפון, lahvosh, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבינת שמנת סלמון מעושן, Swirls סלמון מעושן & גבינת שמנת, ו נגיסות סלמון מעושן וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכה אחת של lahvosh על גיליון פלסטיק לעטוף. עם מרית גמישה או סכין, להפיץ על 1/2 כוס גבינת שמנת בשכבה דקה, אפילו על פני השטח כולו של לחם.
מפזרים 1 פטרוזיליה כף, ואז קלות עם מלח ופלפל. סדר חצי פרוסות סלמון מעושן על גבי, עוזב גבול 1 אינץ ' לאורך קצוות קצרים של lahvosh. מסדרים חצי מלפפון פרוסות בצל באופן שווה על סלמון.
החל בסוף קצר, לגלגל lahvosh ככל האפשר, דואג לא לדחוף מילוי קדימה כמו שאתה הולך. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. חזור למלא, לגלגל, ולעטוף lahvosh השני. לחמניות צ ' יל לפחות 1 שעה או עד 8 שעות.
Unwrap לחמניות לקצץ על 1 אינץ ' מכל קצה (שמור לאכול מאוחר יותר).
חותכים כל גליל לשמונה חתיכות שוות ולסדר על מגש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.