רול שרבט קשת
רול שרבט קשת דורש מסביב 7 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך מים, שרבט לימון, שרבט תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רול שרבט קשת, שרבט קשת, ו עוגת שרבט קשת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Line 15 1/2x10 1/2x1-inch ג ' לי גליל פאן עם נייר שעווה.
מקציפים תערובת עוגה ומים קרים בכוס גדולה במיוחד או קערת מתכת במהירות נמוכה 30 שניות; לנצח על מהירות בינונית 1 דקה.
מורחים הבלילה שנותרה במחבת כיכר ungreased 9x5x3 אינץ'.
אופים מחבת ג ' לי רול 20 עד 25 דקות, מחבת כיכר 35 עד 45 דקות, או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מחבת מילואים לשימוש נוסף. מחבת רול ג ' לי מגניב 10 דקות. שחרר את העוגה מקצוות המחבת; הפוך על מגבת זרועי אבקת סוכר. בזהירות להסיר נייר שעווה. לקצץ את הקצוות הנוקשים של עוגה במידת הצורך. בזהירות לגלגל עוגה חמה ומגבת מקצה צר. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה.
פרוס עוגה; להסיר מגבת. החל בקצה צר, מורחים שרבט פטל על שליש עוגה, שרבט תפוזים בשליש הבא של עוגה וסיד שרבט על העוגה שנותרה.
מקום רול, צד התפר למטה, על 18x12 אינץ חתיכת רדיד אלומיניום. לעטוף בנייר כסף; להקפיא לפחות 6 שעות עד המשרד.
הסר במקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
חותכים לגלגל לפרוסות 3/4 אינץ'. חנות עטופה במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "