רולאפים לזניה תרד גבינה
המתכון גבינה תרד לזניה רול קופצים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לבשל אטריות לזניה לפי הוראות על החבילה.
מסננים; לשטוף עם מים חמים.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל טורקיה הקרקע ושום על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד טורקיה הוא כבר לא ורוד; ניקוז, במידת הצורך. מערבבים ברוטב פסטה, תיבול איטלקי ושומר. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה, גזר, תרד וחלבון ביצה.
מורחים כל אטריות לזניה מבושלות עם נדיב 1/4 כוס מילוי תרד בתוך 1 אינץ ' של קצה אחד קצר.
להפשיל בתקיפות לקראת סוף לא ממומש.
שמור 1 1/2 רוטב כוסות. בתבנית אפיית זכוכית ungreased 12x8 אינץ ' (2 ליטר), יוצקים את הרוטב שנותר. סדר רול-אפים, צד התפר למטה, ברוטב.
יוצקים רוטב שמור על מגלגלים.
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים 30 עד 40 דקות או עד חם תוסס.
מפזרים גבינת מוצרלה; אופים חשפו 3 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.