רולאפים של עוף ופורטובלו
רולאפים של עוף ופורטובלו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. . אם יש לכם חניתות אספרגוס, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: רולאפים לזניה פורטובלו, גלילי עוף מקסיקניים פריכים, ו גלילי עוף ממולאים פטריות.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים שום, ומבשלים עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 1 דקה.
מוסיפים את הפטרייה, פלפל אדום ואספרגוס; מתבלים במלח מתובל ובאורגנו, ומבשלים בעדינות עד שמתרככים.
יוצקים תערובת על צלחת, ולאפשר להתקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס צלחת אפייה קטנה, זכוכית עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מניחים כל חזה עוף בין שני יריעות של ניילון נצמד, ו פאונד עד 1/4 אינץ ' עבה. באופן שווה לחלק את פורטובלו, פלפל אדום, ואספרגוס בין חזה עוף שטוח.
מניחים לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד, כ -30 דקות. בינתיים, מערבבים יחד קרם של מרק פטריות וחלב בסיר על חום בינוני גבוה. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך, ולשמור על חם בזמן בישול עוף.
כדי לשרת, להסיר קיסמים מעוף, לחתוך כל אחד לשניים בזווית, ולמקם על מגש הגשה או צלחות בודדות. מצקת קרם של מרק פטריות overtop.