רולדן בקר
זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רולדן בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות בחמוצים ובייקון), רולדן בקר, ו רולדן בקר.
הוראות
מורחים קלות חרדל על כל פרוסת סטייק; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים 1 רצועת בייקון וכמה טריזי בצל על כל פרוסה; להתגלגל; מאובטח עם קיסמים.
במחבת גדולה, בשר בקר חום בשמן עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים בשר ושומרים על חום.
שלב קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למרק. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מסמיך ומבעבע.
הסר קיסמים. חוזרים לרוטב; מחממים.
מפזרים פטרוזיליה אם רוצים.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
רולדן עובד ממש טוב עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג אוסלזה ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג אוסלזה (חצי בקבוק)]()
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג אוסלזה (חצי בקבוק)