רולטיני חצילים
חציל Rollatini נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 68 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, תרד, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רולטיני חצילים, רולטיני חצילים, ו רולטיני חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצילים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', משליכים קצוות מכוסים בקליפה. אתה צריך לקבל בערך 16 פרוסות בסך הכל.
הניחו פרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים על שני הצדדים מלח בנדיבות.
בואו לעמוד במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף את המלח מתחת למים זורמים קרים וטפיחה פרוסות יבש.
מברישים את שני הצדדים של פרוסות חצילים בשמן זית ומניחים בשכבות בודדות על 2 סדינים אפייה. צלי במשך 15 דקות, עד מכרז, הפיכת פרוסות חצילים מעל באמצע.
בואו להתקרר על יריעות על מדפים תיל עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בקערה גדולה, לשלב תרד, ריקוטה, שום, ביצים, 1/2 כוס מוצרלה ו 1/2 כוס פרמזן. עונה עם 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. ערפל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים 1/2 כוס רוטב על תחתית המנה. מחלקים תערובת ריקוטה בין פרוסות חצילים, באמצעות כ 1/3 כוס לכל, להפיץ אותו במרכז.
מגלגלים פרוסות ומניחים את צד התפר בתבנית אפייה. למעלה עם רוטב שנותר ומפזרים מוצרלה הנותרים ופרמזן.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר רדיד ואופים עד השחמה מבעבע, על 15 דקות יותר.
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.